Kontakti

e-mail: marijan@taekwondo-klub-jaguar.hr

mobitel: 091/555-2598

žiro račun: 2360000-1102321682

IBAN HR5823600001102321682

Lokacija kluba: Vinkovačka 2, Velika Gorica


Prikaži Vinkovačka ulica 2 na većoj karti

Kod početka treniranja dovoljna trenirka i majica, nipošto kratke hlače (kasnije dobok sa pojasom). Trenira se bos. Na trening obavezno ponijeti bocu vode (nikakvi sokovi, gazirana pića, alkohol i sl.).

Upisi u klub:

Prilikom upisa, potrebno je ispuniti upisni list koji sadrži osobne podatke o novom članu kluba i njegovim roditeljima ili starateljima. Podaci služe isključivo za arhivu kluba i ne koriste se u druge svrhe.

Uz popunjeni upisni list, potrebno je donijeti dvije fotografije dimenzije 3 x 3,5 cm od kojih je jedna za arhivu kluba, a druga za člansku iskaznicu, fotokopiju domovnice i liječničku potvrdu da je novi član zdrav i fizički sposoban za treninge.

Ukoliko je novi član već trenirao taekwondo u nekom drugom klubu, potrebno je donijeti ispisnicu iz tog kluba i fotokopije diploma položenih pojaseva.

U slučaju prestanka treniranja ili prelaska u drugi klub, potrebno je obavijestiti svojeg trenera.

Na treninge se dolazi na vrijeme, što znači da treba doći 10-15 minuta ranije kako bi trening počeo u zadano vrijeme. Ukoliko se kasni na trening, obavezno kontaktirati trenera. Članovi koji dolaze na trening moraju biti čisti i uredni, obučeni u prikladnoj odjeći za trening (trenirka ili dobok). Ukoliko je član bolestan ne može pristupiti treningu dok potpuno ne ozdravi. Član je obavezan obavijestiti trenera ukoliko zbog bolesti ne može pristupiti treningu. Za vrijeme treninga ulaz u dvoranu nije dozvoljen, osim ako trener ne dozvoli.

Na trening ne nositi nakit i skupocjene stvari (satovi, mobiteli i sl.). Klub ne odgovara za nestanak ili oštećenje istih predmeta.

Članarina se plaća najkasnije do 15.-og u mjesecu, bez obzira na količinu treninga, trenirao član ili ne. Ukoliko član nije platio članarinu zadnja dva mjeseca automatski prestaje biti član kluba.  Za ostale informacije kontaktirati trenera.

 

Captcha:
12 + 13 =